Dear Students and Colleagues,

The memorial service for Mr Jiang Zemin, the late President of the People's Republic of China, will be held in the Great Hall of the People in Beijing at 10:00 am on Tuesday, 6 December 2022.

Across the country from 10:00 to 10:03am people will observe a three-minute silence as a respectful tribute to President Jiang.

The University will live broadcast the memorial service at Kin Sun Square (Skylight). Students and staff of Lingnan University are requested to observe these three minutes of silence and, in line with Chinese customs, are strongly encouraged to refrain from wearing colourful clothes and holding entertainment activities on that same day. Thank you.

For relevant arrangement by HKSAR Government, please refers to:

Best Regards,
Office of Institutional Advancement and Public Affairs

博雅教育成就一生 Emerald Publishing

认识岭大

四名岭大学生获香港赛马会奖学金

2019 年 07 月 04 日

香港赛马会奖学金计划由香港赛马会慈善信托基金成立,致力培育本地人才。赛马会奖学金甄选具领导能力、学术表现、品格卓越并热心参与社会事务的学生。奖学金得主将成为赛马会学人,获赛马会提供不同的学习、发展及社会服务的机会。

2018/19 学年岭南大学共有4位二年级学生获得香港赛马会奖学金,包括代梦瑶(财务) 、麦意昕(翻译) 、彭颖诗(当代英语语言) 及杨港龙(经济) 。

香港赛马会奖学金颁奖典礼暨毕业晚宴 2019於7月4 日举行。出席者包括岭大署理校长莫家豪教授、署理学生服务中心总监游丽娟女士、四位获奖同学及应届毕业马会学人朱梓曦(历史) 、方嘉敏(翻译) 、何蕙敏(心理学)及黄澄心(心理学) 。